КОРИЦА МОЛОТАЯ(50ГРМ). ІНДІЯ

Це універсальна індійська приправа. Виготовляється вона з висушеної кори коричного дерева, використовується повсюдно в кулінарії та кондитерській справі. Спеція підходить для десертів, маринадів, випічки, освіжних і зігрівальних напоїв (чай, кава, кефір). Кориця мелена є важливим діабетичним продуктом, який дає змогу природним способом знизити рівень цукру. Це трохи гірка спеція з приголомшливим яскравим ароматом.
Величезне значення кориця мелена має для кулінарії, оскільки дає змогу створювати унікальні смакові поєднання в солодких стравах. Вона має вітрогінну, зв'язувальну та стимулювальну дію, використовується для лікування розладів шлунково-кишкового тракту. Ефірна олія використовується в парфумерній сфері. З давніх часів кориця цінувалася на вагу золота та використовувалася в ритуалах несення. У Єгипті вона застосовувалася під час бальзамування.
Кулінарне застосування кориці
Спеція вживається головним чином у кондитерських виробах (печиво, кекси, кулічі, пряники, фруктові пироги) і взагалі в солодких стравах (пудинги, солодкі плови, компоти, варення, муси, желе, киселі, сирні пасти). Часто використовується в фруктових, грибних і м'ясних маринадах. Незамінна для глінтвейну та пуншу.
Корисні властивості кориці
- Перешкоджає утворенню тромбозу.
- Зміцнює кровоносну систему.
- Контролює рівень цукру.
- Прибирає неприємний запах із рота.
- Полегшує кашель.
- Є чудовим антисептиком.
Особливості застосування: корицею не варто і експлуатувати, особливо вагітним жінкам, а також людям із внутрішніми кровотечі.
Склад: Корица (Cinnamon).
Об'єм: 50 грамів.
Срок годности: 3 роки.
Країна-виробник: Індія
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Кориця |
Упаковка | Картонна коробка |
Вага | 50 г |
Склад | корица |
- Ціна: 36,30 ₴