GARAM MASALA (100GM) EVEREST, ГАРАМ МАСАЛА 100ГРМ. ЕВЕРЕСТ
Гарам масала – легендарна індійська суміш спецій, це назва з хінді перекладається як «гаряча суміш». Як і всі спеції, гарам масала є чудовою приправою, і особливо улюблена в азіатській кухні. Втім, мода на східні кухні сьогодні широко поширена, тому гарам масала можна зустріти в кухонному шафці і французьких, і в російських, і в американських господинь.
Гарам масала – хороший засіб для профілактики простудних і респіраторних захворювань, особливо у зимовий час. Аюрведична кулінарія використовує цю пряну суміш для приготування лікувальних страв, очищають організм від шлаків і токсинів. Також рекомендується вживати гарам масалу при різних захворюваннях травного тракту.
Кулінарне застосування: Гарам масала ідеально підходить до страв з курки, овочів, фруктів, рису, бобових (сочевиці, квасолі, гороху): закусок, салатів, супів, рагу, а також до різних соусів. Гарам масалу додають в солодку випічку: вівсяне і гречишное печиво, пироги з ягідної, яблучної, грушевої або гарбузовою начинкою, пудинги, кекси, а також в кляр (рідке тісто), в якому обсмажують шматочки овочів чи фруктів. Приправою ароматизують трав'яні чаї, соки, фруктові напої. Гарам масалу рекомендується додавати в кінці приготування страви або посипати нею страву перед подачею на стіл.
Склад: гвоздика, кардамон, коріандр, кумін, лавровий лист, мускатний горіх, перець чорний, перець духмяний, перець чилі, фенхель, шафран, кориця Термін придатності: 3 роки. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Everest |
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Картонна коробка |
Вага | 100 г |
- Ціна: 140,40 ₴