ШАМБАЛА НАСІННЯ (100ГРМ) ДАМОДАРА
Шамбала (пажитник сінний, грибна трава) незамінна, як приправа в овочевих стравах, закуски, супи, страви з бобових, рису, соусів, солодких випічках і гарячих овочевих начинках. Насіння Шамбали містять вітаміни B і D. Шамбала дуже корисна в період одужання і для загального зміцнення організму. Пажитник живить клітини крові, кісткового мозку, нервів і дітородних органів. У поєднанні з куркумою чистить організм від слизу і жиру. Порошок Шамбали приймають в якості тоніка при остеомієліті, туберкульозі. Особливо корисно це рослина при анемії, недорозвиненості, неврастенії. Шамбала знімає жар, стимулює процеси травлення та метаболізму. Його застосовують при водянці, дизентерії, діабеті, збільшення печінки та при хронічному кашлі. Корисні властивості шамбали має настільки широке застосування, що насилу можна перерахувати їх усі. Відвар або настій насіння Шамбали дуже помічне: він допомагає при хронічному кашлі, збільшених печінці і селезінці, подагрі, діабеті, дизентерії. Шамбалу з великим успіхом використовували в минулому і зараз застосовують при лікуванні передчасного облисіння і посилення росту волосся. Будучи цінним джерелом білка, шамбала незамінна в вегетаріанської кухні. Її насіння багаті калієм, фосфором, магнієм, залізом, кальцієм, вітамінами (С, В1, В2, РР, фолієва кислота). Паста з пажитника загоює пухирі і труднозажівающіе рани на тілі.
Показання до застосування: Шамбала є прекрасною їжею в період одужання і при занепаді сил, особливо при слабкості нервової, дихальної та репродуктивної систем. Вживається у вигляді каші, пажитник збільшує лактацію і сприяє росту волосся. Пасту з насіння можна накладати на фурункули, виразки, що погано загоюються рани. У поєднанні з валеріаною пажитник служить хорошим зміцнює нерви тоніком. Порошок з насіння шамбали можна додавати в приправу "карі" в якості поліпшує травлення спеції. Пророслі насіння пажитника використовують як лікувальний харчовий продукт при нетравленні, зниженій функції печінки і слабкості сперми. В якості тоніка можна щодня приймати по одній столовій ложці порошку з насіння пажитника. Побічні дії, протипоказання: Не рекомендується під час вагітності.
Спосіб застосування: Тонік для нервової системи і травлення, для зміцнення дихальної системи і дітородних органів:1ч.л. насіння пажитника залити окропом, дати настоятися 12 годин, додати 1 ч. л. меду. Кулінарне використання: Незамінні в багатьох індійських овочевих стравах, каррі, соусах чатні, дале (страви з бобових) і закусках.
Склад: Насіння шамбали (пажитник)Trigonella foenumgraeceum.
Термін придатності: 2 роки. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Суміш спецій та трав |
Упаковка | Картонна коробка |
Вага | 100 г |
Склад | Семена шамбалы (пажитник)Trigonella foenumgraeceum |
- Ціна: 63,90 ₴