ІМБИР МЕЛЕНИЙ (75ГРМ) ДАМОДАРА
Імбир - унікальна рослина відоме своїм вдалим поєднанням смакових і лікувальних властивостей. Навряд чи вдасться знайти іншу таку спецію. Навіть лікувальні рослини в деякій мірі поступаються йому в своїх корисних властивостях. Корінь Імбиру володіє великим переліком лікувальних властивостей: знеболюючу, протизапальну, розсмоктуючу, спазмолітичну, вітрогінну, збудливим, загоюючою, потогінну, тонізуючим, бактерицидну, жовчогінні, а також антибактеріальну дію. Має сильну антиоксидантну та заспокійливу дію, зміцнює імунітет, добре захищає від паразитів, затримує ріст бактерій, що використовується при глистових захворюваннях. Регулярне вживання кореня імбиру в їжу в невеликих кількостях, підвищує внутрішнє тепло, збільшує апетит, стимулює травлення і утворення шлункового соку, покращує секрецію шлунка, ефективний при нетравленні, відрижці, виразкової хвороби шлунка.
Корінь ефективний при застуді, грипі, кашлі, застійних явищах у легенях, синуситі, також добре допомагає при болю в горлі, відхаркувальну дію, а заварені подрібнені коріння добре зігрівають тіло. Відмінно справляється при алергічних і шкірних захворювань, а також рекомендується при бронхіальній астмі. Чудово підходить при нерегулярному або неповноцінному харчуванні, а також для знищення глистів, особливо круглих і гостриків. Взимку імбирний чай підвищить сили організму і захистить від зимових застуд.
Показання до застосування: Цей корінь застосовується у складі мазей, настоянок, відварів, чаїв, компресів, порошків при вірусних інфекціях, застуді, судомах і болях у м'язах, менструальних спазмів, хронічному ревматизмі, головний та зубний болі, виразкової хвороби шлунка, атеросклерозі, зниження апетиту, діарею та метеоризм, хворобах серця, підвищеному холестерині, геморої, шкірних і алергічних захворюваннях, бронхіальній астм. Кулінарне використання: Імбир - незамінний компонент у багатьох азіатських кухнях. Також він традиційно використовується в європейській випічці - пряниках, різдвяних кексах і пудинги і т. д. В давньої російської куне імбир обов'язково додавали в збитні, кваси, настої, брагу, меди, пряники та іншу випічку. Вживається імбир для виробництва шлункових і гірких лікерів, наприклад, бенедиктина, фруктових соків і пуншів, а в Англії – популярного імбирного пива. Пряний аромат імбиру чудово поєднується з будь-яким м'ясом і рибою, з квасолею, грибами, овочами - в гарячих стравах і маринадах, незамінний імбир у випічці і солодких напоях. Імбир входить до складу каррі
Склад: корінь імбиру
Термін придатності: 2 роки. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 75 г |
Склад | імбир |
Паковання | Картонна коробка |
Тип спецій | Імбир |
- Ціна: 46,80 ₴