КОРІАНДР НАСІННЯ (50ГРМ.) ДАМОДАРА. ІНДІЯ

Коріандр досить популярна кулінарна пряність у всьому світі. У кулінарії використовують як насіння, так і запашна зелень, що відома як кінза. Ефірне масло коріандру використовують для створення мила, парфумів, також у створенні косметичних продуктів.
В зелені кориандры міститься багато вітамінів: каротин, В1 і В2, рутин, аскорбінова кислота. Кінза дуже добре впливає на капіляри, сприяє їх зміцненню, насіння коріандру багаті на мікроелементи: калій, селен, магній, кальцій, залізо, ефірні олії.
Вживання коріандру допомагає при переїдання або вживання важкої жирної їжі, усуває відчуття тяжкості в шлунку.
Коріандр має антиспазматичну, вітрогінну, потогінну, стимулюючу та поліпшує травлення дією. Коріандр покращує обмін речовин, здатний очищати організм від шлаків, впливає на травну, сечовидільну і дихальну систему. Заспокоює всі три доші, але особливо підходить для Пітти і при дисбалансі Вати. Дуже корисний для жінок з Пітта-конституцією при передменструальному синдромі.
Колись коріандр вважався афродизіаком і входив до складу приворотних зіль.
Кулінарне застосування: Насіння коріандру використовують для ароматизації хліба і кондитерських виробів, сиру, для м'ясних страв, ковбас, страв з червоноголової та савойської капусти, соусів, супів, випічки. Дуже популярний в мексиканській кухні. Цілі насіння кладуть у маринади. використовують коріандр і для ароматизації алкогольних напоїв - джина і лікерів.
Склад: Коріандр (кінза) Coriander
Термін придатності: 3 роки.
Країна виробник: Індія.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Коріандр |
Упаковка | Картонна коробка |
Вага | 50 г |
Склад | коріандр |
- Ціна: 26,30 ₴