VISHNU BRAND SAFFRON (1GM). ВІШНУ ШАФРАН (1 ГРМ)
Шафран - найдорожча пряність, яка не тільки чудово підходить для збагачення страв як пряно-гірким приправи, але і володіє низкою цінних властивостей, які допомагають підтримувати здоров'я організму.
Шафран має комплексний позитивний вплив на шкіру особи, а саме чудово живить, очищає, сприяє оновленню клітин. Завдяки протизапальній дії шафрану на обличчі рідше з'являються вугри, пігментні плями, різні висипання і подразнення.
Регулярне додавання шафрану в їжу може призвести до уповільнення росту ракових клітин. Крім того, він є тоніком для нервової системи, допомагає від стресу і депресії, афродизіак. Сприяє очищенню печінки і нирок, лімфатичної системи та крові.
Можливо, Вам сподобаються інші натуральні спеції, представлені на нашому сайті.
Активні інгредієнти:
Шафран (Crocus sativus). Вживання в невеликій кількості сприяє поліпшенню травлення. Рильця шафрану володіють багатьма цілющими достоїнствами, так як містять каротин, 0.34% ефірного масла, яке включає пінен, пінеол, вітаміни, тіамін і рибофлавін, флавоноїди і ін В народній медицині застосовують як болезаспокійливий, сечогінний, потогінний, протисудомну і серцевий засіб.
Його вживають для зміцнення шлунку, поліпшення апетиту, при хворобах печінки, для зняття сильних нападів кашлю, лікування коклюшу.
Крім того, шафран володіє тонізуючою властивістю і живить всі клітини організму, головним чином кров. Він очищає нирки і сечовий міхур, розгладжує шкіру і покращує колір обличчя, зміцнює серце, печінку, груди, органи дихання і нервову систему. Він пробуджує радість життя і дає гарний настрій. Шафран з медом приймають всередину для дроблення каменів у нирках і сечовому міхурі. Примочки з шафрану допомагають при сильному головному болі і безсоння. Як ні одна з трав, шафран допомагає позбутися від надлишку в організмі жовчі. У поєднанні з гарячим молоком благотворно діє на зростання тонких тканин головного мозку, що дозволяє поліпшити пам'ять, роботу розуму і почуттів.
Інструкція по застосуванню: його додають в блюда з рису, прозорі супи, головним чином з-за гарного кольору. Шафран використовується в якості приправи до рису, дарів моря, соусів і супів, як правило, у середземноморській кухні. Наприклад, він є складовою частиною знаменитої іспанської paella valenciana або італійського rissoto milanese. Тонкий аромат шафрану і його здатність забарвлювати страви в красивий жовто-золотистий колір застосовуються в кондитерському тесті (кекси, паски, баби), в пловах (для підфарбовування рису), у вусі, фаршированої і вареної риби. Своєрідний відтінок надає шафран курячим, м'ясним, рибним, вегетаріанським супів і овочевих, рисових (плов) других гарячих страв. Він добре поєднується з помідорами і спаржею. У деяких країнах рослина кладуть в чай і каву. Варто додати дещицю шафрану в блюдо, і воно набуде м'який золотистий колір і своєрідний запах, а також буде краще засвоюватися.
Склад Вішну Шафран: Шафран (Crocus sativus).
Призначення: хвороби печінки і нирок, лімфатичної системи та крові, шкірні хвороби, ароматизація страв.
Термін придатності: 2 роки від дати виробництва.
Вироблено в Індії.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Шафран |
Упаковка | Банка металева |
Вага | 1 г |
Склад | шафран |
- Ціна: 319,40 ₴