Часто вона додається в овочеві каррі. Можна використовувати приправу для підкислення фруктових і ягідних напоїв.
З манго готується поширена в Індії спеція, яка на хінді називається amchur або aamchoor, в перекладі означає буквально - "сушене манго". Щоб приготувати цю спецію, беруть незрілі плоди манго, нарізають тонкими скибочками і сушать на сонці. Потім подрібнюють в порошок. Порошок манго популярний в Азії ще й тому, що він легше зберігається в жаркому кліматі, ніж свіжий тамаринд або лимони. Манго більш м'який на смак і насиченості, ніж тамаринд або лимон.
Свідчення:
Порошок манго використовується для поліпшення роботи мозку, для зміцнення серцевого м'яза, як профілактичний засіб від гіпертонії, анемії, атеросклерозу, кровотеч, причиною яких є ламкість судин. Завдяки вмісту вітамінів С, Е, а також каротину і клітковини, вживання манго сприяє запобіганню раку товстої і прямої кишки, є профілактикою онкологічних захворювань та інших органів. У манго високий вміст заліза, і вживання фрукта (і в свіжому, так і в сушеному вигляді) є хорошою профілактикою і лікуванням анемії, також рекомендовано жінкам під час вагітності, годування або менструального циклу.
При регулярному вживанні приправи з манго поліпшуються: робота нирок і кишечника, обмінні процеси в організмі, за рахунок чого знімаються набряки, прискорюється загоєння саден і порізів. Манго сприяє спалюванню жирів, зміцненню імунної системи.
Термін придатності: 3 роки. Дата виготовлення вказана на упаковці
Виробництво: Індія.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Картонна коробка |
Вага | 50 г |
Склад | манго |
- Ціна: 63,90 ₴