КАЛІНДЖІ НАСІННЯ (50 ГРМ.) ІНДІЯ
Калінджі або Чорний кмин - кулінарна спеція з цілющими властивостями. В давнину вважали, що калінджі здатний перемогти всі хвороби, але не саму смерть. Досить, ароматна спеція, використовується для різних страв, як і солодких, так і солених. Чорний кмин зміцнює імунітет, діє як тонік, нормалізує процес травлення, активізує дихальну систему. Калинжи і гострий, і солодкий, і терпкий на смак. Також чорний кмин, калінджі використовують для приготування чаю, такий напій має сечогінну, жовчогінну і легку проносну дію. Підходить для годуючих мам, збільшує секрецію молока у молодих матерів.
Чорний кмин має досить багатий склад: поліненасичені жирні кислоти, вітаміни, макро - і мікроелементи, амінокислоти, флавоноїди, моно - і полісахариди, фосфоліпіди. Спеція є джерелом бадьорості і здорового стану духу. Має бактерицидну, протизапальну, протигрибкову і спазмолітичну і жовчогінну дію. Також ганяет гази, вбиває паразитів і допомагає при подагрі, ревматизмі, радикуліті, покращує зір, пам'ять.
Научные исследование пришли к тому, что по своему составу калинджи- природный антибиотик, применяется при инфекциях. Также обладает антидепрессантым свойством.
Назначение: упадок сил, стресс, депрессия, повышенная физическая и умственная нагрузка, плохая память и концентрация, отсутствие аппетита, нарушения с боку мочеполовой системы, кашель, простуда, бронхиальная астма, гипотония, диабет, бесплодие, болезненные месячные, ослабленный иммунитет, повышенный уровень холестерина в крови, застой желчи, онкология, наличие свободных радикалов в крови, лактация (для кормящих матерей).
Застосування: по 1 чайній ложці в день, запиваючи теплою водою. Бажано не збільшувати дозу, можливо подразнення ШЛУНКОВО-кишкового тракту.
Склад: Чорний кмин (Nigella sativa)
Протипоказання: вагітність.
Термін придатності: 3 роки.
Країна виробник: Індія.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Калінджі (Чорний кмин) |
Упаковка | Картонна коробка |
Вага | 50 г |
Склад | каліджі |
- Ціна: 39,60 ₴